100 X Hammarbybacken

HammarbybackenX100

[hr]

En utmaning. En uppmaning.

Mellan 06.00 och 24.00, lördagen den 25 maj, kommer jag traska uppför och springa nerför Stockholms vackraste sopberg, Hammarbybacken.

Jag siktar på att bestiga backen 100 gånger. Det ger en sträcka på cirka 65 kilometer och 8500 positiva höjdmeter. Om benen bär hela vägen dit, då satsar jag på ytterligare några vändor för att matcha Mount Everest.

Jag gör det för dem som helt eller delvis berövats förmågan att gå. Jag gör det för att samla in pengar till Glädjeknuff. För glädjen att kunna ge funktionsnedsatta barn och ungdomar en fläkt av löpningens frihet.

Jag gör det för att du ska slippa. Och om du är beredd att lägga 1 krona för varje vända jag fullbordar, så är det bränsle nog för att hålla mig i rörelse.

Skicka ett meddelande via formuläret nedan och meddela att plånboken osäkrats. Du är också välkommen att sluta upp vid min sida. Antal bestigningar väljer du utifrån dagsform.

100 X Hammarbybacken genomförs samma dag som tävlingen Stockholms Brantaste avgörs (även den i Hammarbybacken). Vi från Glädjeknuff kommer att ställa upp en joëlette i tävlingsområdet, så kom gärna förbi och provspring med ”springstolen”, växla några ord och om du har lust, anmäl dig att ingå i vår pool av löpare.

Tack på förhand för ditt stöd!

[hr]

Stockholms Brantaste

[hr]

1 kr per vända!

[hr]

[contact_form email=”viktor.winterglod@gmail.com” subject=”1 kr per vända – 100 X Hammarbybacken”]

[hr]

[fblike style=”standard” showfaces=”true” verb=”like” font=”lucida grande”]

 

 

Kommentera

kommentarer

Låt tangentbordet gå hett!