Bonjour Trail Voyages: Trailvecka med bismak av adrenalin, Provence och det stora lugnet

1 plats kvar

Anmälda (uppdaterad den 13 maj):

Fredrik Holmgren
Claes Rönnkvist
Jonas Johansson
Erik Eriksson

Guide: Viktor Winterglöd

Jo, jag tänkte så här. Att du är en av de fem. En av de fem som vill hoppa in i en bil vid Nice flygplats den 30 juni. Åka upp genom Provence och rulla in i en oas av lugn. Byn Ancelle. Inte långt från Sydalpernas pärla, staden Gap. Vi kommer omges av ett landskap som rymmer upplevelser för en livstid. Vi har åtta dagar på oss.

Vi bor i en stuga på en campingplats. Inte vilken campingplats som helst. Den med utsikten. Den med den lilla bassängen med bergen i blickfånget. Solen som värmer. Camping Les Auches.

Vi har två dagar med en guide från 5ème Élement. En guide som tar oss till de mest spektakulära stigarna i området. Det kommer att kittla i synnerven, spritta i benen, bubbla i huvudet. Livet.

Vi har sedan fyra dagar före loppet. Ultrachampsaur. 70 eller 37 km. En tävling värd en resa i sig.

Fyra dagar. Springa. Äta. Garva. Åka Europas längsta ”tyrolienne”, horisontalläge längs en vajer i upp mot 130 blås. Utflykt till Gap. Parapente. Mountainbike. Solstolen och goda boken i handen. Kalla ölen. Klättra. Via Ferrata. Barfota i gräset. Salut! Canyoning. La belle vie!

 


Pris:
5000 kr (om 5 deltagare), 5700 kr (om 4 deltagare), 6400 kr (om 3 deltagare).

Ingår: Boende i gemensam stuga (med matlagningsmöjligheter) à 34 kvm, transfer till och från flygplats, all transport under veckan (vi kommer ha en bil/minibuss), frukost (inhandlas för hela veckan på vägen till campingplatsen, bortsett brödet), 2 dagar med guide från 5ème Élement (som utöver att leda oss till de finaste stigarna i en trakt med ett överflöd av fina stigar, kommer att ge oss tekniktips, utrustningstips, med mera), tolkservice, tillgång till sommarledig fransklärare (c’est moi) med en iver att damma av din skolfranska. Bonus: Allt det som inte har ett pris. Vänskap, glädje, panoraman och solglittret i det svalkande bassängvattnet efter en dag i rörelse.

Ingår inte: Flyg till Nice (cirka 2000 kr i dagsläget, 11 januari). Anmälan till loppet (30 €). Övriga måltider. Övriga aktiviteter (som är helt frivilliga). Platt landskap. Ånger över att du inte följde med.

Övrigt: Du behöver god löpvana för att delta. Med det menas att du vilken dag som helst (då kroppen är i form och lusten faller på), springer 20-30 km i kuperad terräng med lätt sinne.

Resdagar och tider: Transfer avgår från Nice flygplats klockan 12 (finns utrymme för viss flexibilitet), söndagen den 30 juni. Transfer når Nice flygplats i spannet 12:00 – 13:00, måndagen den 8 juli.

Gör en preliminäranmälan i formuläret nedan. När jag har fem anmälda kommer jag att höra av mig för att få bekräftat att ni fortfarande vill följa med. Om ja, så betalar ni då. Sista dag för anmälan, 1 mars. Men tveka inte, det här kommer bli en mycket, mycket trevlig vecka.

För all annan info, gå även där via formuläret.

Hälsningar,
Viktor


 

Kommentera

kommentarer