Gästspel hos bergsguiderna

Det sympatiska äventyrsreseföretaget Mountain Guide Travel har bjudit in mig att, som en av två experter (nej, det blir ingen paneldebatt), leda en träningsträff kring temat traillöpning. Med utgångspunkt från butiken Playground kommer vi ta sikte bortom rödljus och shoppingstråk, för att krydda torsdagskvällen den 29 september med inspirationslöpning såväl uppför som utför som helt viktlöst (om den rätta stämningen infinner sig). Jag kommer att varva träningstips med teknik och snack om utrustning och glädjen i att tävla utan sekundstrider. Målet är att alla närvarande (inklusive lilla jag) ska återvända till Playground med idéer och tankar om framtida stordåd, samt en måttlig dos avklingande mjölksyra.

På plats kommer även Jens finnas. Naprapat och löpcoach med koll på den skadefria vägen till såväl minimalistisk löpning som skogsrusningar i heldämpat.

Är du en av de anmälda? Om inte så kan det finnas någon enstaka plats kvar. Läs info och reservera plats på den här sidan. Träningen är gratis.

Ses!

/Viktor

[hr]

[fblike style=”standard” showfaces=”true” verb=”recommend” font=”lucida grande”]

Kommentera

kommentarer