L’Echappée Belle 2015 (tävlingsberättelse som rap)

L'Echappée-Belle-2015-14

Fredagen den 28 augusti, klockan 06.00, till och med söndagen den 30 augusti, klockan 09.39, var jag ute och förflyttade mig genom bergsmassivet Belledonne. En lång, lång färd mot målgångens klockringning. L’Echappée Belle bjöd på tuffa förhållanden. Det hårdaste jag varit med om då det gäller stökig, uppbruten och stenig stig. Och lägg sen vädret på det. En bra bit över 30 grader i dalarna och brännande sol.

Drygt 400 startande och 195 i mål. Mitt snittempo, svindlande 2,8 km/h. Att jämföra med Vidösternsimmet för en månad sedan, då jag över 22,3 km simning höll en snittfart på 2,6 km/h.

Hade mycket trevligt sällskap i Camilla Ringström och Erik Jurander under vistelsen. Mer om deras respektive upplevelser från tävlingen kan du läsa på camcam.se, samt på trailrunner.se.

Testar nu en ny form av tävlingsberättande. Lyssna och ta intryck!

 


Kommentera

kommentarer