PASSENS INNEHÅLL

TRÄNINGEN ERBJUDS FÖRETAG I STOCKHOLM.

Passen är 60 minuter långa och vi springer mellan 4-7 km per tillfälle. Tempot anpassas utifrån gruppen som helhet, varför passen lämpar sig för alla nivåer.

* TEKNIK

Löpteknik sitter lika mycket i kroppen som i huvudet. Via teknikövningar och tankeknep tar vi oss från topp till tå, med siktet inställt på en större medvetenhet om vad just du kan ha nytta av att fokusera lite extra på.

* STYRKA

En stark löpare är en gladare löpare, av den enkla anledningen att hon inte är lika skadebenägen. Passet väver in styrkeövningsmomenten på ett både utmanande och lustfyllt sätt.

* PAR

Löpning ger lätt nya vänner och en träningskompis kan verkligen förgylla rundorna. Under det här passet får du en handfull tips på hur man den roliga och effektiva vägen, drar nytta av att träna i par.

* GRUPP

Om ni inte redan regelbundet löptränar tillsammans i grupp på jobbet, så vill Bonjour Trail ändra på det. Upptäck hur ett gäng kreativa övningar kan ta grupprundan till nya inspirerande höjder.

* TRAIL

Bonjour Trails själ – Terränglöpningen. På stigar, genom obanad terräng och vattendrag, uppför kullar och nerför berg. Ett pass som tar avstamp i det otyglade, med övningar som lär dig springa som ett med naturen. Har ni långt till skogen kör vi en urban variant.

* BALANS

Passet rymmer fysiska och mentala balansövningar. En något kryptisk beskrivning som borde hålla nyfikenheten uppe, timmen igenom.

GÖR EN FÖRFRÅGAN OM LÖPTRÄNING PÅ ER ARBETSPLATS…

[iphorm_popup id=”5″ name=”Företagsträning med Bonjour Trail”]Fyll i formuläret, tack![/iphorm_popup]

 

Bonjour Trail bjuder på Stockholms mest mångsidiga löpträning, med pass ger dig skjuts i steget och glädje i sinnet!

Serverade med entusiasm av mig, Viktor Winterglöd.

Jag är…

En erfaren löpare.
Utbildad löpcoach.
En av initiativtagarna till föreningarna Glädjeknuff.
Löpresearrangör.
Snart på en arbetsplats nära dig?


Tillhör ni på jobbet också de som någon gång suttit som förhäxande inför skidskyttets spännande dramaturgi? Som kastat er upp ur soffan då Magdalena Forsberg satt fem rena träffar, eller ropat ut i förtvivlan då stafettlaget gjort en förödande bom? Inte? Då behöver ni verkligen testa springskytte – barmarksversionen av skidskytte.

Jag kommer till er med två uppsättningar gevär (eller fler om så krävs). Ni står redo med två (eller flera) stafettlag om 3-6 personer. Skyttet sker med optiska gevär (ofarligt pangande) och på 10 meters avstånd från tavlan (”de fem prickarna”). Springandet sker längs en utmärkt bana, vars längd anpassas utifrån er nivå och era ambitioner. Ett varv som alla springer inför sin skjutning, och därtill en straffrunda (avkortat varv) som springs lika många gånger som du som skytt missar.

Springskyttet höjer pulsen, skärper ditt fokus, skingrar stress och frigör skratt!

SPRINGSKYTTE ERBJUDS KUNDER I STOCKHOLM MED OMNEJD.

Gör en förfrågan om springskytte:

[iphorm_popup id=”16″ name=”Springskytte med Bonjour Trail”]Fyll i formuläret, tack![/iphorm_popup]