Själ till salu

I samma veva som Sveriges alla studenter springer ut mot väntande plakat, just som blomstertiden skjuter ur jorden med kraft, då kvällarna badar i ljus och engångsgrillarnas os stiger från parkerna, så vänder jag den invanda arbetstillvaron ryggen, för att istället satsa på det som inspirerar mig fullt ut.

Bonjour Trail kommer hädanefter med prislappar hängande lite här och där. Glöm massproducerade stapelvaror och billiga kopior, skamlöst krängande och taskig kvalitet. Jag saluför bara det finaste jag har att erbjuda: mitt engagemang, min tid, mina erfarenheter och mitt högt ställda mål att förgylla ditt intresse för löpning.

Hur varorna ser ut? Det kommer att visa sig. Ur min skrivglädje, min passion för resande till i synnerhet franska berg och stigar, min lust att berätta och dela med mig av mina upplevelser, min strävan att få dig i skorna och ut bland likasinnade, hämtar jag material till framtida arrangemang och tjänster.

Spännande säsonger väntar!

Kommentera

kommentarer