Stopp! Lägg inte alla dina pengar på löparprylar. Skänk Glädjeknuff en slant…

För ett år sedan startade jag, Mårten Thorslund, Fredrik Holmgren och Daniel Skog föreningen Glädjeknuff. Sedan dess har vi, tillsammans med en stor skara entusiaster till löpare, knuffat oss genom tre aktivitetsdagar, samt tävlingarna Kungsholmen Runt och Lidingöloppet. Till glädje för de deltagande barn och ungdomar som på grund av sina fysiska funktionsnedsättningar, tidigare aldrig upplevt tjusningen i att fara fram i löparmiljöer. At få känna vinddraget, uppleva sammanhållningen i en klunga och låta publikens hejande ta plats i bröstet.

Nu vill vi ta klivet från vår existens i Stockholm, till att etablera Glädjeknuff i Göteborg. Hela våra verksamhet utgår från en specialbyggd rullstol som kallas för joëlette. En joëlette kostar 33 000 kr. I dag påbörjar vi en insamling i samarbete med insamlingsstiftelsen Polstjärna för att kunna köpa in ytterligare en joëlette. Den kommer att möjliggöra uppstarten.

Med din hjälp kommer vi att stå på startlinjen till Salomon Trail Tour Göteborg, den 7 juni i år. På så sätt kan vi inviga Glädjeknuff Göteborg och se fram emot många härliga säsonger av aktiviteter för stadens funktionshindrade barn och ungdomar.

Har du ett betalkort och två minuter över kan du ge oss ytterligare en knuff i rätt riktning. Här ger du ditt bidrag.

Tack på förhand!

Hälsningar,
Viktor


Kommentera

kommentarer