Tack alla som stöttade jakten på Mount Everest i lördags!Foto: Claes Rönnkvist

Jag nådde inte hela vägen upp i min virtuella bestigning av Mount Everest på Hammarbybacken i lördags, men det blev hela 84 vändor under de 18 timmar jag höll igång. En sträcka på 63 km och en bestigning à totalt 7068 meter, tillräckligt för att matcha Sydamerikas högsta berg Aconcagua (6962 m).

Inte utan kamp, solsting och kramper, såg jag människor komma och gå (ibland vid min sida), människor komma och springa (Stockholms Brantaste), solen vandra från lågläge till högläge och ner igen, för att lämna plats åt en intensiv måne.

Tack alla ni som stödde min hårda väg mot att ytterligare sätta Glädjeknuff och vår verksamhet på kartan. Era pengar går till fler glada skratt från de som rullar och kommer att rulla med oss i framtiden.

På plats fanns också Fredrik och Mårten, som stod vid en uppställd joëlette och informerade, vilket resulterade i några nya löpare till Glädjeknuffs ”stall”. Kul!

Så, utan inbördes ordning, ett gigantiskt tack till alla er som bidragit med en slant…

Jim Nilsson
Tommy Bryntse
Mattias Eklund
Anders Svärd
Christine Hägglund
Monika Wassén
Peter Schyborger
Cédric Schwartzler
Daniel Skog
Hans Lindetorp
Mikael Smedjegårdan
Roland Persson
Mikael Björk
Ulrica Green
Robert Sjöberg
Mats Lundqvist
Martin Persson
Evelyn Gomez
Viktoria Rubin
Erik Olofsson
Bjurfors Hammarby
Stockholms Brantaste
Gunnel och Kurt Persson
Henrik Pilvinge
Kullamannen
Jim Ekvall
Anders Södertun
Claes Rönnkvist
Bengt Johnsson
Tobias Gustavsson
Niklas Grip
Tobias Bonnedahl
Marcus Berggren
Tom Serenander
Johanna Nilsson
Camilla Blomquist
Jonas Johansson
Urban Ljungberg
Adrien Talbot

Om vi lyckats missa ditt namn, hör av dig.

Om du vill göra ett bidrag i efterhand:
Plusgiro: 670864-8
Bankgiro: 177-6699
Skriv ”Hammarbybacken” i meddelandefönstret.

/Viktor

P.S. Dagen hade varit 84 gånger tyngre om det inte hade varit för mina löparvänner extra deluxe, som själva plöjde många moraliskt stödjande vändor under morgonen/dagen/kvällen. Som Urban (42 varv), Tobias (33 varv) och Adrien (långt över 20 varv). Dessutom gubbarna i lådan: Fredrik, Rolle, Claes, Tobias (samme som gjorde de 33) och Peter, som på alla sätt de kunde underlättade tillvaron genom att leverera allt från Piggelin till knäckebrömackor, muntra hejarop och en övertro på mina ben. Så att man blir tårögd. Och tack pappa och Kicki för pizzan. Och tack ni andra, inte nämnda vid namn, som gjorde spontanuppdykanden. En dag att minnas.

Kommentera

kommentarer