Tack för i kväll terrängfolket!

Det var kul att tillsammans med Jens få ta täten då Mountain Guide Travels träningskväll, med temat traillöpning, genomfördes. En glad och uppsluppen skara löpare tog del av de övningar, råd och tips som vi förmedlade, under två timmar i Öfvre Skogarna à la Lill-Jan. Efter lite slumpmässig löpning över stubbar och granit, var det visselpipan som manade till flirt med mjölksyra i en actionspäckad fartlek. Det hela rundades av med teori och praktik i uppförs- och utförslöpandets konst. Huvudvärden Calle från Mountain Guide Travel lät både låren och kameran gå varma, varför jag hoppas kunna presentera några minnesvärda bilder inom kort. Mina ultra-trailers in crime, Fredrik och Camilla, var även de på plats och kunde fylla på med visa ord. På det hela taget visade alla närvarande prov på entusiasm och kämparanda, vilket bådar gott inför allas vår kommande vinterträning.

Jag hoppas att några av er som var på plats även hittat förbi min sajt. Som jag sa så kommer jag anordna en trailresa till södra Frankrike i vår, och i mitt drömscenario gör vi Sverige till näst största nation i det utvalda loppet Trail des Balcons d’Azur. Datum är inte spikat ännu, med det handlar förmodligen om den sista helgen i april. Jag återkommer med detaljer, men redan nu kan du (genom att fylla i formuläret nedan) visa intresse för att följa med. Skickar du dina uppgifter kommer jag också ta mig friheten att bjuda in till ett och annat inspirerande pass under hösten/vintern. Välkommen!

Hälsningar,
Viktor

[hr]

[contact_form email=”viktor.winterglod@gmail.com” subject=”Mountain Guide Runners”]

[hr]

[fblike style=”standard” showfaces=”true” verb=”like” font=”lucida grande”]

 

Kommentera

kommentarer