Bonjour Trail, c’est quoi?

Salut!

Je m’appelle Viktor Winterglöd et j’habite à Stockholm. Mordu de la culture du trail français, j’ai créé ce site pour la promouvoir en Suède. N’hésite pas à me contacter, si tu as des questions sur les trails suédois ou juste pour dire – bonjour trail!

Sportivement,
Viktor | viktor.winterglod@gmail.com


 

Photo: Mikael Björk 

Kommentera

kommentarer

4 kommentarer

 • Laurent 13 mars, 2015   Reply

  Hej! Jag är en fransman som bor i Skåne och har sprungit i 20 år. De senaste 3-4 år har jag fokuserat på trail och jag har precise bokat biljetter för att springa Trail de Bourbon på La Reuníon i oktober 🙂 Innan dess kommer jag att springa UTPMA (Aurillac).

  Viktor: hör av dig om du kommer till Skåne … jag bor nära skogen och vi kan springa lite single tracks.
  Frederic: vad söker du för jobb i Sverige?
  Med vänlig hälsning
  Laurent

  • Viktor Winterglöd 14 mars, 2015   Reply

   Hej Laurent!

   Alltid lika roligt med sverigeboende fransmän som hör av sig. Vad härligt med la Réunion i oktober! Jag måste tillbaka dit någon gång, inte nödvändigtvis för att överleva Diagonalen…

   L’UTPMA verkar vara ett riktigt fint lopp. Ni är ju bortskämda med just det, fina lopp. Grattis! Och lycka till.

   Var i Frankrike kommer du ifrån? Jag ska nog en vända till Skåne i sommar (södra), så kanske får vi tillfälle att springa ihop. Skicka gärna ett mejl, så har vi en smidigare kontaktväg.

   (Tror inte Frederic kommer att se din fråga. Har inte den typen av uppföljningstjänst kopplad till sajtens kommentarsfält.)

 • Viktor Winterglöd 22 oktober, 2014   Reply

  Hej Frédéric!

  Vilket trevligt meddelande och väldigt exotiskt med en fransman, boende på vilda la Réunion, som studerar svenska. Superkul! Jag går över till ett lite längre svar, via mejl…

 • Frédéric PAILLASSARD 22 oktober, 2014   Reply

  Hej Viktor,

  Jag âr ”créole” fransmann och jag bor på Reunion island. Jag är inte ”trailer” men jag är interreserad av det för att min svåger är trailer (UTMB, diagonale des fous…).

  Personligen, är jag mycket interreserad av Sverige och jag har kommit där fem gånger. Jag läser svenska med Folkuniversitetet och jag skulle vilja komma och bo i Sverige för ett eller två år… Jag arbetar med Europeiska programmer, så jag ska kanske hitta ett jobb i Stockholm eller någon annanstans…

  Jag tror att Svenskar som springer på Kungsleden kanske gillar Reunion’s fjällen !

  Din website är jättekul !

  Du är kanske på Reunion för Grand Raid ?

  Säga mig om du är interreserad av några fotos av Sveriges löpare. Jag kan inte gå till avgång för att jag arbetar, men jag kan kanske ta fotos i den 40 senaste km och i målgång i Saint-Denis var jag bor och arbetar.

  mvh

  Fred

Låt tangentbordet gå hett!