Vårresan 2013 – Signes Trail

Följ med till vårvarma Frankrike och riv av en trippel! Den 4 till 8 april är du välkommen att leva det goda löparlivet i sydligt belägna Signes. På programmet: tre dagar, tre olika banor och distanser. Fredagen den 5 april, kvällslopp à 16 km. Lördagen den 6 april, 33 km. Söndagen den 7 april, 22 km. Totalt 69 km för den glupske, men du kan även välja att endast springa en eller två av etapperna. Därutöver, inspirerande umgänge och tillbakalutade dagar.

Ser fram emot att få dela resan med dig!

Deltagare (uppdaterad den 18 feb):

Viktor Winterglöd
Claes Rönnkvist
Fredrik Holmgren
Mattias Gärdsback
Camilla Ringström
Mimmi Kotka
Anna Flodkvist
Emelie Andersen
Tobias Gustavsson

[hr]


Signes-Trail by indyanaJack

[hr]

Boende: Les Soleiades (stugor med dubbelsäng). Boendet ligger 8 km från byn Signes.
Jag har bokat 10 bäddar, varav 1 fortfarande är tillgängliga.
Pris: 1600 kr per person för fyra nätter (frukost inkluderad).

Resa: Flyg till Nice.
För att transporten till Signes ska bli smidig kommer vi färdas i två hyrbilar från Nice. Därför är det följande flyg som gäller för stockholmare (det finns även göteborgsavgångar som tajmar nedanstående flighter bra), flyg ner den 4 april (torsdag), flyg hem den 8 april (måndag):


Aktuellt biljettpris för stockholmsalternativet (2 mars): 3 346 kr.

Hyrbil: 500 kr per person.
Jag är chaufför nummer ett. Vid fler än 7 resenärer krävs ytterligare en chaufför (nämn gärna om du är villig att köra i din anmälan).

Loppet: Anmälan gör du här. På Signes Trails sajt (med tillhörande blogg) kan du hitta övrig info kring loppet. För att delta/få ut nummerlappen måste du kunna uppvisa ett läkarintyg på att du är frisk nog att delta i löpartävlingar.
Pris (startavgift): 70 € för att köra alla tre etapperna.

Övrigt: Jag är ingen officiell researrangör utan en samordnare. Jag kommer att hantera betalningen av boendet och hyrbilar. Du bokar din flygresa och anmäler dig till loppet.

Anmäl dig och reservera din sängplats genom att fylla i formuläret nedan. I meddelandefönstret skriver du ditt telefonnummer. Anmälan är inte bindande på annat sätt än att jag kommer kräva in betalning för boendet i början av februari. Efter att du anmält dig, återkommer jag fortlöpande med all nödvändig detaljinformation, för att vår resa till Signes Trail 2013 ska bli en rakt igenom smidig och behaglig historia.

Det går även bra att ställa frågor via formuläret. Du kanske är intresserad, men behöver ytterligare info innan du bestämmer dig för att pröva lyckan på de franska stigarna.

[hr]

[contact_form email=”viktor.winterglod@gmail.com” subject=”Bonjour Trail: Signes Trail 2013″]

[hr]

[fblike style=”standard” showfaces=”true” verb=”recommend” font=”lucida grande”]

 

Kommentera

kommentarer